Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ (σε απλά ελληνικά)

Σε παράτησε? Είσαι ερωτικά μόνη αρκετό διάστημα που οι φίλες σου σε αποκαλούν στερημένη (ξέρω καταντάει ενοχλητικό μετά την πέμπτη φορά)? Δεν θα σ’ αρχίσω στις φιλοσοφίες γιατί μου την δίνουν πολύ. Στη θεωρία ακούγονται θαυματουργές αλλά στην πράξη τίποτα. Τρία απλά βήματα θα σε βάλω στην διαδικασία να ακολουθήσεις κι αν αποτύχεις να ξέρεις, ΔΕΝ φταις εσύ.! Τρία απλά βήματα λοιπόν που θα πουν bye byeee στην μοναξιά και θα την πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων!

1.Βγάλε την λέξη «ψάχνω» απ’ το μυαλό σου. Δεν θα ψάχνεσαι! Oκ, λίγο δύσκολο για μια φρεσκοχωρισμένη- απελπισμένη αλλά ξέρω ακριβώς τι κάνεις. Βγαίνεις για ποτό ντυμένη στην τρίχα με ένα απωθητικό ύφος ντίβας και έχοντας ξεκαθαρίσει στον εαυτό σου ότι απόψε δε θα γυρίσεις μόνη στο σπίτι. Αλλά τελικά γυρνάς για μια ακόμη φορά ασυνόδευτη. Κι αυτό γιατί για ένα ολόκληρο βράδυ κοιτούσες δεξιά και αριστερά για να βρεις εκείνον που θα σου κάνει το κλικ. Ξέχνα ότι είσαι μόνη κι ότι κάτι σου λείπει. Η ηττοπάθεια σε μιζεριάζει, απωθεί τους άλλους κι ας χαμογελάς! Σκέψου ότι οτιδήποτε θελήσεις, μπορείς να το κάνεις δικό σου και στρέψου προς τις φίλες σου, διασκέδασε χωρίς να γίνεσαι έξω φρενών ( ή τουλάχιστον προσποιήσου ότι διασκεδάζεις). Με τα όποια ελαττώματά σου εάν αποπνέεις αυτοπεποίθηση, οι άλλοι λαμβάνουν αμέσως το σήμα ότι εδώ κάτι ενδιαφέρον υπάρχει.


2.Μην τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου με τη συμπεριφορά σου φυσικά! Μην χορεύεις με τον κάθε τυχαίο που σε έχει γλείψει με το διψασμένο βλέμμα του και μην πίνεις ασταμάτητα! Έτσι δεν θα την σπάσεις ούτε στον πρώην που τυχαίνει να βρίσκεται στο ίδιο μπαρ, ούτε στο διπλανό με τα τσακίρικα μάτια. Για να πέσεις στην αντίληψη του οποιουδήποτε ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. Ξέφρενος χορός και ασταμάτητο αλκοόλ? DELETE. Ποιος είπε ότι οι άντρες ( κι εννοώ εκείνους που θα έκαναν μια αξιόλογη σχέση κι όχι ένα αξιόλογο «κρεβάτι») προτιμούν τις εύκολες? Κάθισε στο ωραιότατο και αναπαυτικό σκαμπό σου, πιες το ποτό σου αργά και σεξουαλικά, σήκωσε λιγάκι το φρύδι (χωρίς να γίνεσαι ειρωνική, απλά σέξι), φόρεσε ένα σπαστό χαμόγελο, γίνε λίγο σκεπτική και αφηρημένη, και μπήκες στο παιχνίδι!! Αν το προσπαθήσεις και σπίτι μπροστά στο καθρέπτη, τα αποτελέσματα θα ναι αμεσότερα!

3.Αφαίρεσε ότι καυτό-πρόστυχο υπάρχει στην ντουλάπα σου. Ένα μικρό tip: στους άντρες αρέσει να φαντασιώνονται τι κρύβεται πίσω απ’τα ρούχα κι όχι να τους το δίνεις έτοιμο στο πιάτο! Ένα φόρεμα στενό μεν, αλλά με λαιμόκοψη boat neck είναι ό,τι πρέπει. Ντύσου λοιπόν πιο σεμνά και πιο κομψά αν δε θέλεις να δίνεις στόχο ως νυκτερινή βορά.

Ο συγκερασμός ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΛΑΜΨΗΣ και ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ, σε τέτοιο βαθμό ώστε να σου γίνει τρόπος ζωής θα σε οδηγήσει στο κατ’επιλογήν σου θήραμα!

Υ.Γ*: Αν το παραπάνω τρίπτυχο της επιτυχίας δεν «πιάσει» σε τρεις εβδομάδες τουλάχιστον, τότε σίγουρα σου το target group σου απευθύνεται σε νεαρά αγόρια κάτω των 22 γιατί σε αυτήν την ηλικία απολαμβάνουν κυρίως την πολυποίκιλη και ασταθή ερωτική ζωή... Μην ανησυχείς, θα ωριμάσει και ο γόης που έχεις «βάλει στο μάτι» απ τα αγνά σχολικά σου χρόνια…..

Ευχαριστούμε την Κατερίνα Τσατάλη για τις ενδιαφέρουσες συμβουλές που δίνει στο γυναικείο κοινό του blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου