Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?


     Ρε παιδιά  ρε παιδιά? Τι έχετε πάθε όλοι οι άντρες τελευταία? Τόσο πολύ σας απογοήτευσε το γυναικείο φύλο και το γυρίσατε όλοι στους ομόφυλους? Ξέρω καμιά φορά η φύση διψάει για πράγματα διαφορετικά απ τα κατεστημένα (για τα οποία εγώ καθόλου αντίθετη δεν είμαι) αλλά επειδή δεν «έκατσε» με μία γυναίκα δεν σημαίνει ότι αυτό θα τυχαίνει συνέχεια! Βέβαια όποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν πέτυχε διάνα! Πραγματικά δεν ξέρουμε! Τη μία σας θέλουμε ρομαντικούς και ευγενικούς και την άλλη άγριους και βρομόστομους. Όταν μας παίρνετε τηλέφωνα όλη την ημέρα νιώθουμε εγκλωβισμένες και όταν μας γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια για να δείτε το ματς ή να βγείτε με τους φίλους σας νιώθουμε ότι αδιαφορείτε. Όταν δε μας λέτε πόσο όμορφες είμαστε δεν ενδιαφέρεστε κι όταν το μας το λέτε συνέχεια καταντάτε το «σιγουράκι» μας . «Τι πρέπει να κάνω επιτέλους», αναρωτιέστε.
Για αρχή τοποθετηθείτε λίγο γύρω απ τον Κανόνα νο.1:
«ΜΕΤΡΟΝ, ΑΡΙΣΤΟΝ.» Φυσικά και μας αρέσει να μας αποθεώνετε συνεχώς ( αυτό είναι αυτονόητο) αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε ένα συγκεκριμένο τομέα, το σεξουαλικό και όχι όταν έχουμε ετοιμαστεί για τη βραδινή μας έξοδο για την οποία έχοντας αφιερώσει ένα δύωρο τουλάχιστον , ξέρουμε εκ των προτέρων ότι είμαστε όμορφες. Εκεί φτάνει απλά ένα επίμονο βλέμμα που θα μας «γλείψει» από πάνω μέχρι κάτω! Αρκεί σας λέω! Επίσης, δε χρειάζεται να ξέρετε ακόμα και την ώρα που πάμε τουαλέτα. Βρε αδερφέ, ‘ντάξει, σε θέλω  με θέλεις, αλλά μέχρι εκεί! Το να μιλάμε κάθε μέρα όλη μέρα, πέραν του ότι δημιουργεί παρεξηγήσεις σας λύνει και όλους τους γρίφους του μυστηρίου γύρω από εμάς. Χειριστείτε το έτσι: α)μέχρι δύο τηλέφωνα την ημέρα κι όλα τα υπόλοιπα από κοντά β) μην σηκώνετε για τρεις συνεχόμενες κλήσεις το τηλ. χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία «έκανα μπάνιο» ή «με πήρε ο ύπνος» για να μας έχετε λίγο στη πρίζα και γ) μην παίρνεις πάντα εσύ πρώτος. Δεν φαντάζεσαι πόσο μας αρέσει να μας βγάζεις λίγο απ τη ρουτίνα του «ξέρω που είσαι και τι κάνεις και θα με πάρεις αυτή ακριβώς τη στιγμή τηλ.» .Διατήρησε λοιπόν ένα μέτρο στη συμπεριφορά όσο κι αν τρελαίνεσαι για κείνη αν θέλεις να είστε και οι 2 τρελοί ο ένας για τον άλλον.

Κανόνας νο.2:

«ΣΕΞ ΣΕΞ και πάλι ΣΕΞ»! Μπορεί να κουράζεσαι και μόνο που το βλέπεις εις τριπλούν αλλά αυτός ο τομέας για μας είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση αλλά και το πιο hot θέμα συζήτησης με τις φίλες μας. Μας αρέσει σε υπερβολικό βαθμό να συζητάμε πάνω σε αυτό το θέμα και δυστυχώς είτε σας αρέσει είτε όχι, η κολλητή μας ξέρει ακριβώς το βαθμό της επίδοσής σας πάνω σ’ αυτόν τον τομέα, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Όταν μας δείχνετε πως μας θέλετε διαρκώς, όπου, όπως και όποτε να ‘ναι τότε ΝΑΙ είστε ο ιδανικός. Επίσης, ΚΑΙ σ αυτόν τον τομέα χρειάζεται μέτρο. Μην είστε πάντα άγριος ή μόνο ρομαντικός. Προσπαθήστε να τα συνδυάζετε και τα δύο και σε ένα βράδυ αν είναι εφικτό και μιλήστε ελάχιστα πάνω στη στιγμή του πάθους. Οι πιο δυστυχισμένοι γάμοι συνέβησαν επειδή ο άντρας στην προκειμένη είπε μερικά περιττά λογάκια. Οπότε, μη δείχνετε ότι ο ύπνος είναι πιο σημαντικός από εμάς , να είστε ρομαντικοί στο κρεβάτι αφού φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα( τα ρεσό δεν θα πρέπει να λείπουν απ’το ντουλάπι σας) και λίγο πιο brutal στην ύπαιθρο, σε σημείο να ψάχνετε τα ρούχα σας μες στα μαύρα σκοτάδια!

Κανόνας νο.3:

«Μήπως κάτι τρέχει με τη φίλη μου»; Ξέρω ότι σας σπάμε τα νεύρα όταν αρχίζουμε να ζηλεύουμε στα ξαφνικά την κολλητή που μέχρι πριν σας τη γνωρίσουμε μιλούσαμε συνέχεια για αυτήν, αλλά ένα μικρό δικαίωμα ίσως το δώσατε και εσείς. Βγαίνετε λοιπόν όλοι μαζί κι εσύ εκεί που μέχρι πρότινος ασχολιόσουν αποκλειστικά με εκείνη τώρα προτεραιότητα έχουν οι φίλες? Πειράγματα, κομπλιμέντα στην όμορφη φίλη, παλιές ιστορίες που ούτε η κοπέλα σου δε ήξερε και με τη λίγη βοήθεια του ποτού άρχισες να τις θυμάσαι! Θέλω να ελπίζω πως ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που απλά θέλουν να δώσουν την εντύπωση του ευγενικού, ομιλητικού- κοινωνικού και χιουμορίστα κι όχι εκείνου που ό,τι κινείται πυροβολείται( εξάλλου δεν νομίζω θα έμπαινες και στον κόπο να το διαβάσεις αυτό.) Μια συμβουλή μόνο. Απ’τη στιγμή που η ίδια σε διάλεξε έχουν συμφωνήσει και οι φίλες της. Δεν χρειάζονται μεθοδευμένες κινήσεις για να γίνεις συμπαθής. Σε έχουν συμπαθήσει πριν καλά καλά μάθεις ο ίδιος για εκείνες. Επομένως, στις εξόδους με τις φίλες της, μη μιλάς καθόλου για τον εαυτό σου αν δεν σε ρωτήσουν και ασχολήσου με το κορίτσι σου αν δε θες να μαλλιοτραβηχτούν μες στο αγαπημένο σου στέκι.
Βλέπεις? Νομίζω συμφωνείς κι εσύ ότι δεν είναι και κάτι τρελό αυτό που ζητάμε. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί κανόνες ακόμα που θα μπορούσα να αναλύσω αλλά φοβάμαι μην ξεφύγω απ τα όρια της αντικειμενικότητας. Σ’ αυτούς τους τρείς σίγουρα θα συμφωνούσαν όλες οι γυναίκες όσο κι αν θέλουμε να φανούμε υπεράνω στον κανόνα νούμερο 3! Εσύ επιδίωξε μια μικρή προσπάθεια και θα δεις ότι το μικρό σου βάσανο θα μαλακώσει και θα αρχίσει να σου δίνεται ψυχή τε και σώματι ολοκληρωτικά!
*Υ.Γ. Υπάρχει ένας ακόμη αγαπημένος μου κανόνας και είναι ο νούμερο 10: « ΠΟΤΕ μην εμπιστεύεσαι γυναίκα» αλλά όχι από μένα, απ’ τον 12ο πίθηκο..


                                                                                               Κατερίνα Τσατάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου